Bd 1 Mai nr 28 (fostă Compozitorilor)
021 79 42 066
programari@radiologul.ro

Campanie „Mama și fiica”

Campanie „Mama și fiica”

Conform statisticilor 25 de femei din România sunt diagnosticate în fiecare zi cu cancer la sân, ceea ce înseamnă aproximativ 10.000 de cazuri descoperite anual. La nivel european, România este țara cu cele mai multe decese cauzate de cancerul de sân, ovarian sau de col, iar vârsta pacientelor depistate cu această maladie este tot mai tânără. Din păcate mai mult de o treime dintre paciente ajung la doctor în stadii avansate ale bolii, deși cancerul de sân poate fi vindecat dacă pacientele ar face controale regulate și boala ar fi descoperită în faze incipiente.

Clinica Radiologul și-a propus să vină în întâmpinarea pacientelor cu o campanie de prevenire a cancerului de sân prin care să informeze pacientele cu privire la efectuarea de investigații regulate, indiferent de vârstă.

Ne dorim să nu mai rămână copii fără mame sau bunici prematur, ne dorim ca femeile de lângă noi să fie sănătoase și cel mai frumos cadou pe care îl putem oferi pacientelor noastre este o investigație imagistică la sân completată de un rezultat bun.

Credem că femeile tinere sunt mult mai informate privind riscurile cancerului de sân, așa că le invităm la examinarea imagistică a sânilor împreună cu mamele lor. Și pentru că ne aflăm în luna cadourilor oferim gratuit investigația pentru mamă.

Astfel, la un pachet senologie care include două ecografii mamare bilaterale, pacientele vor beneficia gratuit de una dintre aceste investigații pe care să o ofere cadou mamelor lor.  

Promoția se aplică pentru pacientele mamă și fiică programate în aceeași zi, și include consultația radio-imagistică pentru explicarea amănunțită a rezultatelor investigațiilor. Astfel, pacientele vor pleca de la noi cu un rezultat complet privind starea de sănătate. Controlul efectuat cu regularitate este cea mai bună metodă de prevenire a cancerului de sân. Le asigurăm pe pacientelor noastre că vor fi tratate cu profesionalism și răbdare de medicii clinicii Radiologul și vor primi toate recomandările necesare pentru menținerea sănătății la cote optime.

Puteți citi AICI mai multe informații despre ecografia de sân și pregătirea pentru investigație

Clinica Radiologul vă stă la dispoziție cu aparatură imagistică modernă și specialiști de valoare pentru diagnosticul complex al suferinței dumneavoastră. Imagistica este la ora actuală, specialitatea medicinei cu un ritm de dezvoltare dintre cele mai rapide, folosind imagini obținute prin diferite metode: ecografie, tomografie computerizată, IRM, mamografie, osteodensitometrie

Please follow and like us:
error20
Tweet 20
fb-share-icon20

No Comments

Add your comment